Pelaajalukee Videopelejä, sarjakuvia ja internet-kulttuuria.

Aku Ankka 42/2014

  • Aku Ankka 42/2014

Kakkoskannella hehkutetaan jälleen Lataamo-palvelua suureen ääneen. Ihan hienoa, toisaalta Akkaria tuskin uhkaa paperilehtien katoaminen.

Ensimmäinen tarina kertoo Akun osallistumisyrityksestä keksintökilpaan. Aku ei löydä Pelle Pelotonta pajaltaan, mutta lainaa tältä kopallisen keskeneräisiä keksintöjä ja alkaa värkätä niitä itsekseen pokatakseen palkinnon. Akun oma talo on Sudenpentujen valtaama, joten tinkeröinti tapahtuu Iines Ankan asunnolla.

Jänniä juttuja: Heti kakkossivulla nähdään kuvapaneelin reunassa Peloton sidottuna ja suukapuloituna vajassa. Vieressä hähättelee konnamaisesti Velmu Viirusilmän siluetti. Aku ja Iines eivät häntä kuitenkaan hoksaa, eikä tilannetta myöskään selitetä tai ratkaista millään tavalla! MITÄ IHMETTÄ?? Toinen selittämistä kaipaava asia josta saisi tarinaa irti on Sudenpentujen hätäkokous. Miksi sellainen? Hupu on jo kertomassa, mutta Aku keskeyttää ja säntää pois. WTF??

Todella kiintoisaa ja TODELLA kutkuttavaa! Odotanko liikoja, jos toivon näkeväni ratkaisun myöhemmin?

Joka tapauksessa katastrofi iskee täysillä ja Aku saa Iineksen kodin raunioiksi keksinnönraakileiden avulla. Huvittava ja kiinnostava tarina!

Toisena yksisivuinen salapoliisitarina jossa ratkaisua kysytään lukijalta. En keksinyt vastausta.

Kolmantena tarina, jossa Pelottoman kone vaihtaa Akun ja Roopen luonteenpiirteet keskenään. Akusta tulee bisnesnero ja Roopen liikematka menee pieleen. Onni onnettomuudessa kuitenkin. Hyvä pätkä.

Nelosena Tupu-Hupu-Lupu -tarina, jossa kaverit tuovat naapurin seniilin mummon vanhempainiltaan Aku-sedän sijasta. Ideana siis se, että kotiväki ei pääse kolttosista selville. Ojasta allikkoon: muori hankkii pojille rutkasti epämuodikasta iltapäiväkerhotoimintaa. Kohtalainen juttu.

Viidentenä tarina Milla Magian elämästä. Noita yrittää siivota ja rempata kämppäänsä taikomalla apulaisia tekemään duunit. Yritin noin kolme sekuntia keksiä vitsiä ulkomaalaisista raksamiehistä, mutta mitään hyvää ei tullut mieleen.

Taikasysteemit laittavat kämpän niinsanotusti remonttiin ja Milla joutuu kestitsemään vieraansa ulkona. Hyvä tarina.

Kokonaisuutena ihan jees lehti. Jos antaisin tähtiä, niitä tulisi kolme kautta viis.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.