Pelaajalukee Videopelejä, sarjakuvia ja internet-kulttuuria.

Kaikki blogit puheenaiheesta Aku Ankka

Teille, kaikki Suomen Aku Ankka -fanit

Ajattelin vihdoin ja viimein kirjoittaa jotain pientä jo varhaislapsuudessa alkaneesta Disney-sarjakuvaharrastuksestani, joka myös jatkuu edelleen. Kuten muistan aina tässä asiayhteydessä elvistellä, opin lukemaan jotakuinkin 4-5-vuotiaana ja siitä on suureksi osaksi kiittäminen Aku Ankka -lehteä - puhumattakaan lehteä lukemalla karttuneesta sanavarastosta.

Aku Ankka 43

12.3.1015: Kas, täällä oli luonnos. Antaa mennä vaan julki.

Ensimmäinen tarina: Yksisivuinen 2. kannella.

  • kelvollinen

2. Tarina: Lastenkirjailija-Iines tutustuu villiin luontoon Akun ja kilpakosijan seurassa.

  • Aku on mustasukkainen -tarinat eivät usein ole kummoisia. eivät nytkään.

3. Tarina: Aku kirjoittaa ja Kulta-Into Pii kustantaa paljastuskirjan Roopen saituudesta ja käytöksestä sisarenpoikaansa kohtaan.

Aku Ankka 42/2014

Kakkoskannella hehkutetaan jälleen Lataamo-palvelua suureen ääneen. Ihan hienoa, toisaalta Akkaria tuskin uhkaa paperilehtien katoaminen.

Ensimmäinen tarina kertoo Akun osallistumisyrityksestä keksintökilpaan. Aku ei löydä Pelle Pelotonta pajaltaan, mutta lainaa tältä kopallisen keskeneräisiä keksintöjä ja alkaa värkätä niitä itsekseen pokatakseen palkinnon. Akun oma talo on Sudenpentujen valtaama, joten tinkeröinti tapahtuu Iines Ankan asunnolla.

Aku Ankka 35/14

Olen saanut lahjatilaukseksi Aku Ankka -lehtiä. Kirjoitan jokaisesta lehdestä muutaman sanan viikoittain niin kauan kun niitä postiluukustani tulee. Aku Ankka -lehden ilmestymispäivä on keskiviikko.

Aku Ankka 35 2014

Julkaise syötteitä